Vidèos

Preview de Imagen
Webinari “La corrupció a Catalunya: Percepcions i actituds ciutadanes”

15 de desembre de 2022. El webinari ‘La corrupció a Catalunya: Percepcions i actituds ciutadanes’, organitzat per l’Oficina Antifrau de Catalunya, forma part de la setmana monogràfica que Antifrau ha organitzat per sumar-se al Dia Internacional contra la Corrupció, que se celebra el 9 de desembre. Hi han intervingut la presidenta de l’Observatori Ciutadà contra la Corrupció, Itziar González, el director del Centre d’Estudis d’Opinió, Jordi Muñoz, i la professora de Criminologia de la UAB, Daniela Gaddi.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Presentació del Baròmetre 2022 d'Antifrau "La corrupció a Catalunya: percepcions i actituds ciutadanes"

14 de desembre de 2022. El director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno, ha presentat els resultats del Baròmetre ’La corrupció a Catalunya: percepcions i actituds ciutadanes’, coincidint amb el Dia Internacional contra la Corrupció, que va ser el 9 de desembre, juntament amb la cap de Relacions Institucionals d’Antifrau, Lourdes Parramon.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Diàleg "Corrupció i Democràcia"

13 de desembre de 2022. Acte organitzat conjuntament per l'Oficina Antifrau de Catalunya i la llibreria Byron on intervenen i presenten els seus llibres l’exfiscal i autor del llibre “Corrupción y fraudes”, Carlos Jiménez Villarejo, i el jutge i autor del llibre “La pàtria en la cartera”, Joaquim Bosch. El diàleg, moderat pel director d'Antifrau, Miguel Ángel Gimeno, s'emmarca en la setmana monogràfica que l'Oficina Antifrau ha organitzat per sumar-se al Dia Internacional contra la Corrupció.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Què és DialÈtic? | Explicació del procés de consulta de DialÈtic

DialÈtic és un servei impulsat per l'Oficina Antifrau de Catalunya amb la finalitat d'oferir als servidors públics, un nou espai de reflexió ètica. Davant un dubte, dilema o incertesa d'origen ètic, a DialÈtic trobareu un servei de consulta, obert i confidencial, que us acompanyarà en la reflexió, per orientar-vos en el procés de raonament i així fer més fàcil la presa de decisions de caràcter ètic en l'àmbit professional.

LIÉGER MÈS

Preview del video
¿Qué es DialÈtic? | Explicación del proceso de consulta de DialÈtic

DialÈtic es un servicio impulsado por la Oficina Antifraude de Cataluña con la finalidad de ofrecer a los servidores públicos, un nuevo espacio de reflexión ética. Ante una duda, dilema o incertidumbre de origen ético, en DialÈtic encontraréis un servicio de consulta, abierto y confidencial, que os acompañará en la reflexión, para orientarse en el proceso de razonamiento y así hacer más fácil la toma de decisiones de carácter ético en el ámbito profesional.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Qué ei DialÈtic? | Explicacion deth procès de consulta de DialÈtic

DialÈtic ei un servici impulsat peth Burèu Antifrauda de Catalonha damb era fin d'aufrir as servidors publics, un nau espaci de reflexion etica. Deuant un dobte, dilèma o incertitud d'origina etica, a DialÈtic trobaratz un servici de consulta, daurit e confidencial, que vos acompanharà ena reflexion, entà orientar-vos en procès de raonament e atau hèr mès facil era prenuda de decisions de caractèr etic en encastre professionau.

LIÉGER MÈS

Preview del video
What is DialÈtic? | DialÈtic consultation process explanation

DialÈtic is a service promoted by the Anti-Fraud Office of Catalonia with the aim of offering public servants a new space for ethical reflection. Faced with a doubt, dilemma or uncertainty of an ethical nature, at DialÈtic you’ll find an open and confidential consultation service ready to accompany you in your reflection and to guide you in your reasoning, making your professional decision-making process easier.

LIÉGER MÈS