Vidèos

Preview de Imagen
Webinar "Què passarà el 17 de desembre?"

10 de juny de 2021. L'Oficina Antifrau de Catalunya, l’Agència Valenciana Antifrau (AVAF), l’Oficina de prevenció i lluita contra la corrupció a les Illes Balears (OAIB) i l’Ajuntament de Barcelona han analitzat els reptes i oportunitats de la directiva europea de protecció de les persones alertadores.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Informe Final sobre Riscos per a la Integritat en la Contractació Pública

4 de juny de 2020. L'informe es titula Compra pública: una cartografia dels riscos inherents i dels factors on enfocar la prevenció, i és una eina que ha de servir com a punt de partida per a que cada institució creï el seu mapa de riscos en la contractació pública. A partir d’aquí, les institucions podran identificar, avaluar, analitzar i cercar les causes dels riscos.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Webinar "Presentació de l'Estudi sobre els vincles entre la corrupció i els drets humans

6 de maig de 2020. Antifrau ha organitzat la sessió en línia de presentació de “l’Estudi sobre els vincles entre la corrupció i els drets humans". La presentació del seminari ha anat a càrrec del director de l’Oficina Antifrau, Miguel Ángel Gimeno. La següent taula rodona ha estat a càrrec del director de Prevenció d’Antifrau, Òscar Roca, la tècnica de Prevenció d’Antifrau, Elisenda Escoda, el responsable d’investigació de l’IDHC, Karlos Castilla, i la responsable de formació de l’IDH, Julen Orenga.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Webinar "Eines de gestió de riscos per a la integritat durant la pandèmia"

25 de març de 2021. Antifrau ha organitzat el seminari ‘Eines de gestió de riscos per a la integritat durant la pandèmia’, en el marc del Fòrum Anticorrupció i Integritat 2021 de l’OCDE. Hi ha participat la consultora de prevenció d’Antifrau, Lara Baena, la tècnica de Prevenció d'Antirau, Anabel Calvo; i el sotsdirector de l’Institut de Ciències Socials de la Universitat de Lisboa, Luis de Sousa.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Webinar “Presentació del Baròmetre 2020 de l’Oficina Antifrau de Catalunya”

10 de desembre de 2020. L'Oficina Antifrau de Catalunya ha organitzat aquesta tarda la sessió en línia “Presentació del Baròmetre 2020 de l’Oficina Antifrau de Catalunya”. La presentació institucional del seminari ha anat a càrrec del director de l’Oficina Antifrau, Miguel Ángel Gimeno. La cap de Relacions Institucionals, Visibilitat i Participació d’Antifrau, Lourdes Parramon, i el professor de Ciència Política de la Universitat de Barcelona, Marc Guinjoan, han estat els ponents de l'acte.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Roda de premsa. Presentació del Baròmetre 2020 de l'Oficina Antifrau de Catalunya

09/12/2020 El director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno, ha presentat els resultats del baròmetre La corrupció a Catalunya: percepcions i actituds ciutadanes, coincidint amb el Dia Internacional contra la Corrupció, que se celebra el 9 de desembre, juntament amb la cap de Relacions Institucionals, Visibilitat i Participació d’Antifrau, Lourdes Parramon.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Webinar “Directiva UE 2019/1937 de protecció de les persones alertadores: avenços en la transposició i visió comparada”

28/10/2020 La presentació i moderació del seminari ha anat a càrrec del director de Prevenció de l’Oficina Antifrau, Òscar Roca. La ponència ha estat a càrrec de la presidenta de Transparència Internacional Espanya, Silvina Bacigalupo, de la cap de l’Àrea de Legislació i Assumptes Jurídics d’Antifrau, Rosa M. Pérez, i de la tècnica jurista de l’Oficina, Marisa Miralles.

LIÉGER MÈS