L'entrevista

Recull de les entrevistes que han aparegut en el butlletí de l’Oficina Antifrau de Catalunya. Si feu clic a la imatge accedireu directament a l'entrevista en format audiovisual en el nostre canal de Youtube, si feu clic al títol accedireu a la versió escrita.

Mitjançant la subscripció al butlletí podreu obtenir la informació referent a l’actuació de l’Oficina Antifrau i altres temes relacionats amb el seu àmbit.









D'esquerra a dreta: Marta Neila, Carles Anson i Helena Carbonell

Antifrau va dur a terme una prova pilot de DialÈtic amb sis institucions públiques durant l’any 2021. Durant el temps que va durar la prova, es van fer diverses sessions de presentació en les quals es compartien de manera pràctica els recursos que ofereix aquest espai. Un cop tancada, es va fer una valoració conjunta sobre l’espai, l’experiència i la percepció de les persones que hi van participar.

Per saber quina experiència han tingut amb aquest espai, Antifrau ha entrevistat a: Marta Neila, de l'Àrea de Promoció de la Fundació Autònoma Solidària; Carles Anson, coordinador de la Unitat de Govern Obert, Transparència i Responsabilitat Social Corporativa de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú; i Helena Carbonell, tècnica de Planificació Estratègica i Administració Electrònica de l’Ajuntament de Gavà.




Edouard Perrin, periodista d’investigació, és membre del Consorci Internacional de Periodistes d'Investigació (ICIJ) i president de Forbidden Stories

“Alertar no només és una qüestió d’ètica o ètica personal, sinó també una qüestió de responsabilitat de la ciutadania, en general”

Edouard Perrin, periodista d’investigació, és membre del Consorci Internacional de Periodistes d'Investigació (ICIJ) i president de Forbidden Stories



Taula rodona amb Ona Martínez i Begoña Ballvé

Terrassa i Mollet aposten per un sistema d’integritat pública per sistematitzar tots els projectes endegats sobre transparència, bon govern i ètica “per garantir el dret a la bon administració i construir i recuperar la confiança ciutadana en les administracions locals”

Taula rodona sobre integritat pública amb la regidora de Transparència i Qualitat de l'ajuntament de Terrassa, Ona Martínez, i amb la interventora i compliance officer de l'ajuntament de Mollet del Vallès, Begoña Ballvé. Modera el cap de Formació d'Antifrau, Jordi Tres.