Vidèos

Preview de Imagen
Diàleg “Del Malaya al Pandora. Efectes col·laterals”

9 de desembre de 2021. L'Oficina Antifrau de Catalunya ha organitzat el diàleg "Del Malaya al Pandora", juntament amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya. Amb aquesta sessió, Antifrau se suma al Dia Internacional contra la Corrupció que se celebra cada any el 9 de desembre.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Conferència de premsa de la presentació de la Memòria 2020 d'Antifrau

9 de desembre de 2021. El director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno, respon en roda de premsa als mitjans sobre la presentació de la memòria de la institució corresponent a l’any 2020.

LIÉGER MÈS

Preview del video
El director d'Antifrau presenta la Memòria 2020 davant la CAI

9 de desembre de 2021. El director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno, ha presentat la memòria corresponent a l’any 2020 davant la Comissió d'Afers Institucionals (CAI) del Parlament de Catalunya coincidint amb el Dia Internacional contra la Corrupció.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Webinari ‘L’elaboració d’un Pla de mesures antifrau’

1 de desembre de 2021. L'Oficina Antifrau de Catalunya ha organitzat aquesta sessió, adreçat als professionals implicats en l’elaboració i implantació d’un PMA, on s’han ofert eines per elaborar pas a pas plans eficaços i adequats als riscos de cada organització i recomanacions.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Jornada "Implantació de canals de denúncia als ajuntaments"

21 d'octubre de 2021. L'Oficina Antifrau de Catalunya ha organitzat aquesta jornada per conèixer les experiències de cinc ajuntaments catalans que ja disposen de canals i bústies d'alerta (Barcelona, Lleida, Sabadell, Terrassa i Vilanova i la Geltrú), oferir recomanacions i debatre sobre les novetats normatives.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Webinar "Què passarà el 17 de desembre?"

10 de juny de 2021. L'Oficina Antifrau de Catalunya, l’Agència Valenciana Antifrau (AVAF), l’Oficina de prevenció i lluita contra la corrupció a les Illes Balears (OAIB) i l’Ajuntament de Barcelona han analitzat els reptes i oportunitats de la directiva europea de protecció de les persones alertadores.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Informe Final sobre Riscos per a la Integritat en la Contractació Pública

4 de juny de 2021. L'informe es titula Compra pública: una cartografia dels riscos inherents i dels factors on enfocar la prevenció, i és una eina que ha de servir com a punt de partida per a que cada institució creï el seu mapa de riscos en la contractació pública. A partir d’aquí, les institucions podran identificar, avaluar, analitzar i cercar les causes dels riscos.

LIÉGER MÈS