Antifrau organitza la nova sessió en línia “Què és el més efectiu per lluitar contra la corrupció?”

La jornada està dirigida a la ciutadania i orientada a fomentar la consciència i la participació ciutadana en la lluita contra la corrupció a partir de l’estudi sobre el Baròmetre biennal que identifica perfils individuals a l'hora de percebre la corrupció o de fer-hi front

Webinar “Què és el més efectiu per lluitar contra la corrupció?”

29 de juny de 2020. L'Oficina Antifrau de Catalunya organitza el proper 6 de juliol, a les 16.30 hores, la sessió en línia “Què és el més efectiu per lluitar contra la corrupció?”. La presentació del seminari, dirigit a la ciutadania i orientat a fomentar la consciència i la participació d’aquesta en la lluita contra la corrupció, anirà a càrrec del director adjunt de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Joan Xirau. Posteriorment, es presentaran els resultats de l’estudi “Anàlisi del fenomen de la corrupció a Catalunya a partir de l’explotació de les dades del Baròmetre de l’Oficina Antifrau 2018”, a càrrec del seu autor Marc Guinjoan, del departament de Ciència Política i Dret Públic de la Universitat de Barcelona.

La jornada finalitzarà amb una taula rodona sobre el paper de la ciutadania en la qual hi participaran el mateix Marc Guinjoan i Eva Belmonte, directora de la Fundació Civio. La taula serà moderada per Lourdes Parramon, Cap d'Àrea de Relacions Institucionals, Visibilitat i Participació de l'Oficina Antifrau de Catalunya.

Les persones inscrites al seminari en línia podran participar-hi formulant preguntes mitjançant l’eina de preguntes i respostes.

Inscripció al webinar